Testimonials

Dit zijn de ervaringen die mijn relaties hebben

Gezondheid en welzijn zijn voor mij van grote waarde. Voeding, de juiste supplementen, beweging en ontspanning zijn belangrijke ingredi├źnten om mij vitaal te voelen. Ik gebruik al jaren JuicePlus Complete. Goed om te weten dat JuicePlus helemaal plantaardig is, voedzaam, licht verteerbaar en smaakvol. Ik gebruik complete in de yoghurt, fruitsappen en in toetjes.
Ook mijn gasten verwen ik ermee.

Yolanda de Vrij
Yogadocente

”Als wetenschapper heb ik 40 jaar in het kankeronderzoek gewerkt in binnen- en buitenland. Ik geef nog steeds les in mijn vakgebied; effecten van bestraling op normaal weefsel en tumoren. Ik promoot Juice Plus, omdat hier goed wetenschappelijk onderzoek achter zit. De belangrijkste conclusies: het helpt bij goed herstel van DNA-schade, geeft een enorme boost aan het immuunsysteem, en bevordert celvernieuwing.”

Dr. Gerard van den Aardweg
Wetenschapper

”Sinds kort neem ik na een work-out de JuicePlus Complete shake. Wat ik fijn vind is dat Complete geheel plantaardig is en gemakkelijk verteerbaar met proteine en koolhydraten voor spierherstel en energie. En het is erg lekker. Ook ideaal als snack, met veel voedingswaarden.”

Willem
Student EUR

”Door mijn beroep kom ik niet altijd op de meest gezonde plaatsen op de wereld. Ook sla ik wel eens een nacht over of heb ik niet de mogelijkheid om een volledig gezonde maaltijd te eten. Maar door Juice Plus te nemen, weet ik dat ik volwaardige voeding binnenkrijg om gezond en energiek te blijven.”

John Doorakkers
Steward

”Voor mij is het belangrijk te investeren in mijn gezondheid en ik wil er goed blijven uitzien. T.o.v. leeftijdgenoten voel ik me bevoorrecht mede dankzij jarenlang gebruik van JuicePlus+. Als teamlid geniet ik van de internationale congressen op de mooiste locaties.”

Hanneke
Kunsthistorica

”I started Juiceplus one and a half year ago, and I noticed the change in my health and specially my skin immediately after the first months. The effect on my energy levels and immune system has also been very visible. Last winter was the first in which I didn’t have a cold! Also I used to feel tired almost every day after lunch time and my doctor had perscribed folic acid and multivitamins for me as supplements. I don’t need to take them anymore since I started Juiceplus and my doctor has also cofirmed the results! I feel strong & nourished and it’s a great fit for my busy student life :)”

Pardis
Student EUR

Verder advies? En bekijken wat de mogelijkheden voor je zijn